MENI
SPLETNI ISKALNIK
POGOJI UPORABE

Pravila in pogoji uporabe spletne strani mirnomorje.org in njenih podstrani
Spletna strana mirnomorje.org in njene podstrani so avtorsko zaščitene. Poleg navedenih pravil, s katerimi se morate brezpogojno strinjati, če želite uporabljati spletno stran in njene podstrani, veljajo tudi vsi veljavni zakoni Republike Slovenije.

1. O strani
Avtorske pravice teksta(razen kjer je posebej določeno drugače):  Humanitarno socialni zavod MIRNO MORJE.
Avtorske pravice slikovnega, video in audio materiala(razen kjer je posebej določeno drugače): Humanitarno socialni zavod MIRNO MORJE.
Avtorske pravice izgleda, programiranja in izdelave spletne strani mirnomorje.org in vseh njenih podstrani (razen kjer je posebej določeno drugače): Humanitarno socialni zavod MIRNO MORJE.

2. Vsebina spletne strani mirnomorje.org in njenih podstrani
Celotna vsebina spletne strani mirnomorje.org in njenih podstrani je avtorsko zaščitena in je last Humanitarno socialnega zavoda MIRNO MORJE (razen kjer je posebej določeno drugače). Vsaka uporaba, kopiranje ali posredovanje vsebine spletne strani, slik, video ali audio datotek (materiala) je brez predhodnega dovoljenja lastnika avtorskih pravic strogo prepovedana.
Vsa vsebina spletne strani mirnomorje.org in njenih podstrani se lahko kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeni. Ne odgovarjamo za nobeno morebitno škodo ali izgubo informacij zaradi tega dejanja.

3. Odgovornost lastnika/ov in urednika za vsebino spletne strani mirnomorje.org in njenih podstrani
Čeprav se, kolikor nam čas dopušča, trudimo, da so podatki, ki jih objavljamo na spletni strani, točni, slovnično pravilni in ažurni, lastnik/i in urednik spletne strani mirnomorje.org in njenih podstrani (v nadaljevanju »ekipa Zavoda MIRNO MORJE«) ne odgovarjajo in ne jamčijo, da so podatki, ki so objavljeni na spletni strani, točni, slovnično pravilni in ažurni.
Vsebina je informativnega značaja, zato ekipa Zavoda MIRNO MORJE nikakor ne more biti odgovorna in sodno preganjana (kazenska in civilna odgovornost za napake, tako stvarne kot pravne je popolnoma izključena), če je prišlo do direktne ali posredne materialne ali moralne škode kot posledice uporabe napačnih ali netočnih vsebin, ki so objavljene na naši spletni strani in njenih podstraneh.

4. Povezave do drugih spletnih strani
Povezave do drugih (eksternih) spletnih strani, tako pravnih kot fizičnih oseb, na naši strani so našim uporabnikom na voljo le kot dodatek. Ekipa Zavoda MIRNO MORJE ne sprejema nobene odgovornosti za vsebino, izgled in izdelavo spletnih strani, na katere kažejo povezave s strani mirnomorje.org in njenih podstrani. Za te strani so odgovorni izključno lastniki teh strani.

5. Uporaba in izgled spletne strani mirnomorje.org
Spletna stran mirnomorje.org in njene podstrani so optimizirane za spletne brskalnike, ki podpirajo css tehnologijo, ekransko resolucijo 1024x786 točkovnih pik ter 32 bitno barvno globino.
Podatki na spletni strani mirnomorje.org in njenih podstraneh so vidni in dostopni tudi uporabnikom z drugačno tehnologijo, vendar je lahko izgled v nekaterih primerih neprimeren.
Ekipa Zavoda MIRNO MORJE ne prevzema nobene odgovornosti za nepravilne postavitve oz. izgled spletne strani in njenih podstrani, če uporabljate drugačno tehnologijo od tiste, za katero je bila stran optimizirana.

6. Sprememba pogojev in pravil uporabe
Ekipa Zavoda MIRNO MORJE si pridržuje pravico, da pravila in pogoje uporabe spletne strani mirnomorje.org in vseh njenih podstrani kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeni.
Datum zadnje spremembe pogojev in pravil uporabe spletne strani mirnomorje.org in njenih podstrani bo vedno objavljen.

 

Zadnja sprememba: 4.8.2008

SPONZORJI


Pošta Slovenije