MENI
SPLETNI ISKALNIK
SPONZORSTVO ZAVODA

Spoštovani, vabimo vas k sodelovanju

 

Smo humanitarno socialni zavod MIRNO MORJE Slovenija in pomagamo otrokom s posebnimi potrebami ter otrokom iz socialno ogroženih okolij.
Sodelujemo v najbolj uspešnem socialno-pedagoško-mirovniškem projektu v Evropi MIRNO MORE - flota miru.

Gre za otroke, ki potrebujejo našo in vašo pomoč, zato jim pomagajmo. Da bi lahko omogočili projekt doživljajske pedagogike za vse otroke, se obračamo na vas s prošnjo za sodelovanje.

V okviru Zavoda Mirno morje bodo potekali različni odmevni projekti skozi vse leto.

Prvi in največji je mednarodno uveljavljeni projekt MIRNO MORE - flota miru, ki poteka vsako leto v mesecu septembru na Jadranu. Flota MIRNO MORE obsega več kot 100 jadrnic in na njih sodeluje več kot 950 otrok z njihovimi spremljevalci iz vse Evrope.
Zavod Mirno morje Slovenija se namerava projekta udeležiti z več kot 100 otroki in njihovimi spremljevalci.

Cilj programa je pozitivno vplivati na otroke, da postanejo bolj odprti, se naučijo strpnosti , razvijejo zaupanje v sočloveka. Skozi terapevtski program se krepi otrokova samopodoba in pozitiven odnos do življenja. Pomagajmo torej skupaj, da otroci začutijo veter v laseh.

Z nami sodelujejo otroci iz različnih krajev po Sloveniji: Ajdovščina, Brežice, Celje, Duplek, IG, Kamnik, Krško, Ljubljana, Maribor, Nova Gorica, Ptuj, Ruše, Slovenske Konjice, Vojnik itd.

Skratka, pisana druščina otrok in mladostnikov potrebuje našo in vašo pomoč. Stroški organizacije in izvedbe projekta Mirno more – flota miru znašajo več kot 70.000 € in prav vsako podarjeno sredstvo (finančno ali /in materialno) je dobrodošlo

Projekt Mirno more bo tudi v prihodnjem letu močno medijsko podprt s strani RTV Slovenija, Pop tv-ja, osrednjih dnevnih časopisov, radijskih postaj in na svetovnem spletu.

Kot sponzorju ali donatorju, vam v zameno obljubimo:

  • oglaševanje na www.mirnomorje.org
  • oglaševanje v naši predstavitveni dokumentaciji
  • CD s slikovnim materialom
  • O vseh vaših predlogih in željah smo se pripravljeni pogovoriti

Možnosti za vašo predstavitev je veliko.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonu: 041 609 793 – g. Mirko Wudler ali e- pošti: za email kliknite na povezavo. Prav tako nam lahko vprašanja postavite preko spletnega obrazca.

Zahvaljujemo se za vašo humanost in posluh za sočloveka. Veselimo se sodelovanja z vami!

Z lepimi pozdravi.
Mirko Wudler

SPONZORJI


Pošta Slovenije